Hanna och Emmas resa.

Två tjejer som tar chansen att åka till New Zeeland för att resa, jobba och uppleva.

17 september

Publicerad 2012-09-17 01:53:03 i Allmänt, under resan,

hejsan! Nu ar det dax for lunch. Jobbet pa farmen gar riktigt bra. Vi far mata kalvar, grisar, hastar, mota kossor till olika hagar osv. Att bo pa baten fungerar riktigt bra. Men ibland ar det svinkallt pa natterna. Vi onskar att vi skulla kunna lagga upp mer bilder men vi forsoker sa gott vi kan nar vi far tillfalle. 
 
i helgen sa blev vi utbjudna pa mat av Peter och Lilijan dar vi jobbar. Sen i lordags sa var vi hemma hos dom for peter skulle vara med pa ett tv program och det blev en stor grej har, sa det bjods pa mat och dryck. 
 
I sondags var Vi ute till till en surfstrand mot kawaka. Det var valdigt fint dar och tva stycken som surfade. Inte sa mycket sommarvader har annu. 
 
Just det vi har en rod saab 900 som emma och jag far lana utav Amy och Sture som vi bor hos. Och det gar riktigt bra att kora faktiskt. Kandes lite konstigt forsta gangen men nu ga det battre. 
 
Kram Hanna och Emma!

Kommentarer

Postat av: Anna-Lena

Publicerad 2012-09-17 16:48:52

Vad skönt att ni har det bra!
Vi saknar er! Hoppas snart att vårvärmen kommer till er.
Kramar från oss alla till er båda

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Rudstrm & Emma Ottosson

Vi är två tjejer från Katrineholm som ska bege oss ut på vårt livs äventyr. Den startar i september men du kommer kunna följa oss innan under och efter resan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela