Hanna och Emmas resa.

Två tjejer som tar chansen att åka till New Zeeland för att resa, jobba och uppleva.

40 + värmeslag

Publicerad 2013-01-08 11:24:49 i under resan,

Ursäkta uttrycket men dra åt helvete vad varmt det är idag!
Vi har knappt varit ute idag för det går inte! Var nere till poolen och badade lite men annars har vi inte orkat göra något idag.
Det brinner massor här omkring i delstaten south Wales och det är där vi är såklart. Men som tur är så har vi inte drabbats något utav det. Men vi har hört några brandbilar idag. Läste på internet att det är 20 bränder som dom inte ens har kontroll över. Och såhär har det inte varit sen 2009 en lördag och nu säger dom att det blir en ny "svarta lördagen" med samma problem. Vilket det verkligen har varit idag runt omkring oss. 2009 dog också 173 människor i eldstormar i delstaten Victoria.
I morgon visar dom att det ska bli en behaglig värme förhoppningsvis då blir det sol och bad.
Sen i morgon måste vi packa våra väskor för sen på torsdag drar vi till Melbourne. Och det som lockar mest är att Annika som vi ska bo hos har AC inomhus och det tackar vi för.
Och då har man varit här i 14 nätter snart också. Det är på en sådan här resa man inser hur tiden verkligen springer iväg. Och där med vill jag också säga att man ska ta vara på tiden man har tillsammans med dom man tycker om och att man ger fan i att lägga energi på sånna som bara bekymrar och därför ha jävligt roligt ist!
Tack för mig! Ha en fin dag hemma!
Kram Hanna
Emma hälsar också här vid sidan om :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-08 18:35:39

Alltid lika kul att se alla fina bilder som jag tittar på om och om igen. och berättelser därtill nu är det snart hemresa och vad vi längtar efter er!!!! Så sant tjejer man ska inte lägga energi på energitjuvar, utan bara njuta av allt bra man har omkring sej!!! Kram till er och hoppas ni får det lite svalare dagarna som återstår.Låter som det är hemskt varmt. Men ni kommer att frysa om en dryg vecka jag lovar.

Postat av: Ellinor

Publicerad 2013-01-08 18:36:55

ja ha ja nu var jag anonym igen i kommentaren innan
Inte så duktig med tekniken som ni vet

Postat av: Anna-Lena

Publicerad 2013-01-08 21:00:40

Ja, nu är det bara dryga vecka kvar innan ni landar på Arlanda. Ni är saknade av oss blekfisar här hemma!
/A

Postat av: fia

Publicerad 2013-01-09 00:11:00

Saknar er!! Ses snart <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Rudstrm & Emma Ottosson

Vi är två tjejer från Katrineholm som ska bege oss ut på vårt livs äventyr. Den startar i september men du kommer kunna följa oss innan under och efter resan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela