Hanna och Emmas resa.

Två tjejer som tar chansen att åka till New Zeeland för att resa, jobba och uppleva.

Queenstown Hanna skriver

Publicerad 2012-11-19 01:33:33 i under resan,

Hej alla damer och herrar! Nu är vi i Queenstown. Riktigt mysigt stad måste jag säga! Det är så fina och mysigs hus och byggnader här. Och vandrarhemmet är super fräscht! Sen till det lite tråkiga.. Emma och jag är fortfarande sjuka. Hostan ger sig inte, och varken halsont eller snuvan heller. Så det är lite tråkigt. Men det är tur att man kan köpa wifi (internet) så man kan roa sig lite. I morgon beger vi oss i äg igen. Jag Emma Pontus från Sverige, Valentina, Adam och Luke från England, Sebastian från tyskland samt Sarah från Skottland. Ska bli riktigt roligt. Valentina hade också pratat med busschauffören om att vi skulle åka på egen hand så han skulle hjälpa oss med en rutt som vi kan åka.

Igår när vi var ute så träffade vi 5 svenska tjejer från Västerås, som också ska fira nyår i Sydney så förhoppningsvis så får vi tag på varandra så vi kan mötas upp.

Skypade med Lukas förut också. Man blir så lycklig och får sådan energi när man pratar med någon hemifrån verkligen. Snackade också lite med Fredd, riktigt kul att se honom också.

Hoppas allt är bra där hemma och med alla! Hörs snart igen. Ska väl försöka ta oss ut en sväng nu, blir lite långtråkigt att bara vara på rummet när det är så fint väder.

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Rudstrm & Emma Ottosson

Vi är två tjejer från Katrineholm som ska bege oss ut på vårt livs äventyr. Den startar i september men du kommer kunna följa oss innan under och efter resan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela