Hanna och Emmas resa.

Två tjejer som tar chansen att åka till New Zeeland för att resa, jobba och uppleva.

Det går inte så bra för oss just nu..

Publicerad 2012-11-27 08:40:52 i Allmänt,

Idag när vi var och veckohandlade så.... Tappade Emma bort sin plånbok. Antingen har någon tagit den eller så har hon tappat den någonstans. Vi har letat ta mig fan över allt nu men vi kan inte hitta den någonstans..
Det är här fördelen kommer med att resa med en vän. Att Emma kan sätta över pengar på mitt konto. För tänk om nu Emma reste själv, då skulle hon inte ha några pengar alls.. Hur gör man då liksom?
Så nu ska jag hålla hårt i min plånbok!!!
Så tråkigt när det här händer för man har verkligen allting i plånboken. Vi börjar nästan fundera på om någon i vårat rum har tagit den, för Emma är så säker på att hon hade den med sig tillbaka till vandrarhemmet när vi hade handlat, det är de som är grejen... 
 
Ja det var inte så roliga nyheter men som sagt det är tur man reser två i detta läge.
Vi befinner oss i Queenstown för tillfället. Stannar tills på lördag den 1/12. Sen kommer vi att ta kiwibussen till Christchurch, det kommer att bli en lång resa på ca 8 timmar den dagen.. Då kommer vi att stanna där i två nätter. Finns inte så mycket att se där har vi HÖRT men vi ska iaf se oss omkring. Där efter kommer vi att ta oss till Nelson för att besöka den staden. Kommer sedan att flyga där ifrån till Auckland. Och sen är det nästan jul om planen går som den ska. Vi kanske vill stanna på något mer ställe innan vi åker tillbaka till vår lilla båt. 
 
Igår var vi ute med "gänget" för sista gången. Vi hade riktigt roligt tillsammans. Och i morse lämnade dom oss och de känns verkligen jättetråkigt. Men vi kommer alla att vara i Sydney över nyår så förmidlingen kommer vi kunna träffa dom där igen. Sen är Valentina och Sarah sugna på att komma till Sverige och vi till dom så förhoppningsvis någon gång så kommer vi att träffa varandra på hemmaplan. Riktigt roligt om det blir av så vi kan få visa sverige och dom England. 
 
Mer i veckan så ska Emma och jag ta oss upp på ett berg hä i Queenstown där man får åka med en lift upp och sedan kan man åka som en lådbil där uppe, vet inte riktigt hur det funkar men ska bli roligt. Sen ska vi också åka någonting som kallas Jetboat. Det är en båt som åker nära klippor och jättefort, sök på youtube för den som är intresserad. :) 
Vi är också sugna på att gå på någon vinprovning men vi har inte hittat någon bra ännu, så vi får se hur det blir med det.
 
Emma den "tokstållen" vill hoppa någoning som kallas Byngyswing. Det är som ett fritt fall ner och sen är det som en jättegunga. Vi får väl se om det sker någon dag kanske. :)
 
Om en månad såhär dax så är vi påväg till Sydney, helt sjukt, fattar ni också att den här tiden bara springer iväg?
 
Det var dagens dåliga nyheter denna gång. Hoppas på mer roliga nyheter nästa gång. :) Ha det bra!
 
Kram!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Iris Lindqvist

Publicerad 2012-11-28 22:12:56

Jag less med dig Emma. Jag har själv blivit bestulen på min plånbok, så jag vet hur tom man blir inombords. Jag vet också att man hittar sig själv igen. Gör så mycke roliga saker ni kan och var rädda om varandra. Tänk på att jorden går inte under.
Kram till er båda.

Postat av: Ellinor

Publicerad 2012-11-30 19:10:53

Skönt att den kom tillrätta. Du har mer ordning än vad du själv tror lilla hjärtat!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Rudstrm & Emma Ottosson

Vi är två tjejer från Katrineholm som ska bege oss ut på vårt livs äventyr. Den startar i september men du kommer kunna följa oss innan under och efter resan!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela