Hanna och Emmas resa.

Två tjejer som tar chansen att åka till New Zeeland för att resa, jobba och uppleva.

Tisdag

Publicerad 2012-07-17 22:59:50 i

Picknick i solen med min reskompis! Emma är väldigt duktig på att skriva blogg måste jag säga! Helt otroligt hahah! God natt!

Roadtripp

Publicerad 2012-07-17 16:58:22 i Allmänt,

Japp Emma och jag har bestämt oss för en roadtripp nu, vet inte riktigt vart vi ska men det visar sig. Lie rastlösa och har inget att göra så vad gör man inte.

Kul att se att vi fick så många besökare igår när jag la upp bloggen på facebook, hoppas bara att det håller i sig!

Ha en trevlig dag!

hanna

Dator köp

Publicerad 2012-07-16 22:23:19 i Innan resan,

- God kväll! Idag har jag varit ner till Norrköping och köpt mig en mini PC som jag ska ta med mig när Emma och jag åker iväg. Idag är det 48 dagar kvar och det närmar sig med stormsteg. Vi har fått våran slutfaktura vilket betyder att allt är klart nu med försäkring visum osv.
Vi har också några som vi känner som ska besäka Australien som åker i augusti, vilket betyder att vi kanske får tillfälle att träffa dom där. Lika så några andra tjejer från stan som vi känner igen lite som vi vet ska åka till New Zeeland. Ganska kul för då kan man tipsa varandra om olika saker och upplevelser.
 
I lördags så hade jag min 20 års fest och jag bjöd mina vänner samt min farbror och några av mamma och pappas kompisar faktiskt. Älskar att man kan umgås unga som "äldre" vet att dom inte gillr att an säger äldre men dom är ju faktiskt det.
I vilket fall så fick jag ett litet kuvert av min farbror som är väldigt påhttig måste jag säga. Där i låg det nämligen new zeelänska dollar. Hur bra är inte det med lite startkappital när man väl kommer ner och kliver av flyget?
 
Varje gång Emma och jag träffas så blir det alltid snack om vår resa, är det kontigt egentligen? nej!
Det blir bara pirrigare och pirrgare för varje gång. Men nu har jag som sagt fixat mig en dator som jag/vi ska kubnna blogga på, chatta, sypa, och maila med våra familjer och vänner.
 
Nu är det bara lite finlir som är kvar och lite småfunderngar kring resan.
Just det ja nu höll jag på att glömma en sak. I fredags så var jag och Emma ute till Vingåker och hälsade på en släkting på Emmas sida. Hon bor nämligen på New Zeeland och är i Sverige på besök. Hon erbjöd oss sovplats och var väldigt go och omtänksam och det känns också tryckt att man har någon där som man kan ty sig till OM det skulle vara något. Hon berättade också att dom har tillgång till hästar vilket vore jätte härligt att få ta en ridtur på stranden i solnedgången, det är något jag alltid velat göra.
 
Nu ska jag krypa till sängs, i morgon är en ny dag!
 
Hoppas ni haft en bra dag
 
Hanna Rudström
 

4 juli

Publicerad 2012-07-05 11:43:10 i Allmänt,

Hallå där!
Just nu sitter jag och väntar på ett samtal från katrineholms kuriren.
 
Igår fick vi brev på posten med slutfakturan vilket betyder att det är sjukt jävla nära, 59 dagar är det exakt idag tills vi står på arlanda och säger hej då till nära och kära.
 
Jag har under tiden då upptaderingen inte varit så bra inhandlat min en ryggsäck som jag ska ha när vi reser, samt ett handbagage som är smidigt att ta med sig.
 
Har också hunnit med att vara i spanien en vecka. Då när jag satt på flyget tänkte jag, nästa gång jag sitter på ett flyg sitter jag där tillsammans med emma då vi är på väg till new zeeland. SJUKT!
 
Nej det var allt för idag! Återkommer om uppdateringar!
 
/ Hanna

Om

Min profilbild

Hanna Rudstrm & Emma Ottosson

Vi är två tjejer från Katrineholm som ska bege oss ut på vårt livs äventyr. Den startar i september men du kommer kunna följa oss innan under och efter resan!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela